Fiksna protetika je grana stomatologije koja se bavi izradom protetskih nadomjestaka koji se fiksiraju na postojeće zube ili implantate, te se ne mogu skidati bez stomatološke intervencije. U Dentiqueu nudimo širok raspon fiksnih protetskih rješenja koja su prilagođena individualnim potrebama svakog pacijenta.
Jedno od najčešćih rješenja fiksne protetike su krunice koje se izrađuju kako bi se zaštitio oštećeni ili slomljeni zub te vratila njegova funkcija i estetika. Krunice se mogu izraditi od različitih materijala, uključujući keramiku, cirkonij i metal, a odabir materijala ovisi o potrebama pacijenta i estetskim željama.
Mostovi su također popularno rješenje fiksne protetike, koja se koristi za nadomještanje jednog ili više izgubljenih zubi. Mostovi se sastoje od umjetnih zubi koji se pričvršćuju na susjedne zube ili implantate, čime se obnavlja cjelokupna funkcija zubi i osmijeh pacijenta.
Ljuskice su tanke keramičke ljuskice koje se postavljaju na prednje zube kako bi se poboljšala njihova boja, oblik i veličina. One su idealno rješenje za pacijente koji žele estetsku korekciju svojih prednjih zuba, a nemaju većih ortodontskih problema.

U Dentiqueu ćemo s vama pažljivo razmotriti sve mogućnosti fiksne protetike i zajedno pronaći najbolje rješenje za vaš osmijeh i dentalno zdravlje. Naši stručni dentalni tehničari koriste najkvalitetnije materijale i najsuvremeniju tehnologiju kako bi vam osigurali trajno i estetski privlačan osmijeh.